Izrada i ugradnja nadgrobnih spomenika STEFANOVIĆ GRAB STEINE Kruševac

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Izrada i ugradnja nadgrobnih spomenika STEFANOVIĆ GRAB STEINE Kruševac

Kamenorezačka radnja STEFANOVIĆ nalazi se u Kruševcu i bavi se izradom nadgrobnih spomenika. Iako smo nova firma, naši zaposleni poseduju veliku iskustvo u izradi nadgrobnih spomenika.

Klijentima nudimo kombinaciju kvaliteta i pristupačne cene. Ukoliko Vam je potrebna iskusna i odgovorna firma na pravom ste mestu.

 

Iza nas su godine iskustva kad je u pitanju izrada nadgrobnih spomenika, a kvalitetan rad je ono po čemu se ističemo među konkurencijom. Vodimo računa o zahtevima klijenata i trudimo se da im maksimalno izađemo u susret.

Cene nadgrobnih spomenika prilagodili smo domaćem tržištu jer nam je cilj da klijenti budu zadovoljni. Nadgrobne spomenike izrađujemo od materijala za koji se klijenti odluče i poštujemo vremenske rokove.

 

U našem asortimanu možete pronaći najkvalitetnije nadgrobne spomenike različitih veličina i izgleda.

Naši zaposleni efikasno i precizno obavljaju svoj posao. Zahvaljujući kvalitetnom radu i pristupačnim cenama stekli smo veliki ugled među firmama u Kruševcu i okolini.

 

Pouzdanost je drugo ime za našu firmu, radimo izradu nadgrobnih spomenika po želji, crtežu ili skici klijenata. Prepoznatljivi smo po unikatnom radu i po izradi kamenih anđela za nadgrobne spomenike.

Poslujemo na području Kruševca i Srbije, ali i cele Evrope. Takođe posedujemo licencu za rad u zemljama Evropske Unije. Posetite nas u Kruševcu i lično se uverite u kvalitet našeg rada.

 

Izrada i ugradnja nadgrobnih spomenika STEFANOVIĆ GRAB STEINE Kruševac

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 69 199 30 08
email : pedjagranit@gmail.com

  • Adresa Selo Krvavica
    37257 Kruševac
    Srbija

Postavi komentar