Zastakljivanje terasa i aluminijumska stolarija Beograd TERASKO

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Zastakljivanje terasa i aluminijumska stolarija Beograd TERASKO

TERASKO je usko specijalizovano preduzeće za zastakljivanje terasa i lođa, ugradnji prozora, vrata, garažnih vrata i krovnih konstrukcija. U svom radu smo se bazirali na proverene i kvalitetne sisteme koje ugradjujemo na veliko zadovoljstvo naših klijenata.

Prateći savremene trendove, nastojimo da pred naše klijente iznesemo najnovija ostvarenja imajući u vidu da vodimo računa o odnosu cene i kvaliteta.

 

Terasko svim svojim kupcima ugradjuje, ukoliko to žele, na tržištu trenutno najbolja niskoemisiona (energetska) stakla, 4 godišnja doba. Staklo je izuzetnog kvaliteta, i poseban akcenat stavljamo na njegovu postojanost. Takođe, sva naša stakla su punjena argonom (GRATIS). Odgovarajuća toplotna izolacija važna je i leti jer sunčevi zraci koji prolaze kroz staklo mogu znatno povećati temperaturu u prostoriji. U vrućim letnjim danima površina prozora je izložena sunčevoj energiji sa više od 400 W/m².

 

Na teritoriji Srbije i Balkana, Terasko je prvi ovlašćeni zastupnik jedne od vodećih kompanija u oblasti zastakljivanja bez vertikalnih profila, TodoCristal, iz Španije. Zahvaljujući dugogodišnjem znanju i iskustvu, kao i velikoj perspektivi naše firme, saradnja sa španskom kompanijom ostvarena je na obostrano zadovoljstvo 2013. godine. Terasko je ovlašćeni zastupnik za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju, španskih klizno-preklapajućih sistema vrhunskog kvaliteta.

AllGlass Confort sistem je španska kompanija koja se bavi projektovanjem, proizvodnjom i prodajom inovativnih rešenja od stakla. U svom asortimanu ima proizvode koji su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, evropskog porekla i koji su zasnovani na sopstvenom dizajnu. Svi proizvodi su izrađeni vodeći računa o kvalitetu životne sredine i sa željom da se zadovolje sve potrebe klijenata.

 

Sistem TodoCristal omogućava zastakljivanje bez korišćenja vertikalnih profila i može se ugraditi na bilo koju vrstu konstrukcije. Pored jednostavne i bezbedne instalacije, ovaj sistem je energetski efikasan i omogućava Vam uštedu više od 10%. U našoj ponudi nalazi se slojevito ili kaljeno staklo debljine od 6, 8, 10 i 12mm.

 

Prilikom izrade TodoCristal sistema koriste se isključivo visoko kvalitetni materijali, a upotreba plastičnih materijala svedena je na minimum. Sistem je otporan na vodu i vetar, a u skladu sa Vašim potrebama možete izabrati zatvaranje sa ili bez pomoćne ruke, kao i bočno zatvaranje/otvaranje koje Vam garantuje veću sigurnost, otpornost, estetiku i preciznost u odnosu na tradicionalni sistem otvaranja. Takođe, kod sistema TodoCristal može se koristiti bilo koji tip standardnih brava.

Sigurnost i pouzdanost su osnova dizajna i inovacija proizvoda, što nije u suprotnosti sa estetikom, tako da sistem ima lep dizajn i fino zaobljene linije profila, što sistem čini jedinstvenim na tržištu. Rezultat toga je najnaprednija tehnologija, lepota, dizajn i funkcionalnost. Takođe, moguće je farbanje/lakiranje u svim RAL bojama, u boji drveta, kao i anodizacija.

 

Zahvaljujući tradiciji dugoj 25 godina ostvarili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem klijenata o čemu govori preko 2.500 zastakljenih terasa. Na sve naše radove dajemo garanciju od 5 godina, kao i garanciju na okove od 10 godina i garanciju na profile 20 godina.

Zastakljivanje terasa i aluminijumska stolarija Beograd TERASKO

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 357 01 07; +381 65 354 69 73;
tel:+381 64 96 19 174
email : terasko.doo@gmail.com

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 10:00 - 18:00 -
  • Adresa Radnička 51 (lokal 15)
    11000 Beograd
    Srbija

Postavi komentar